Welkom op de NBB blog

      Welkom op de NBB blog

      Leuk dat je een kijkje neemt op onze NBB blog. We bloggen al sinds 2013 in het Duits over de wereld van technologie en nu eindelijk ook in het Nederlands.

      Dit zijn wij:
      Wij zijn het redactieteam van de NBB blog. We zijn gevestigd in het centrum van Berlijn, op een steenworp afstand van de rivier de Spree. Hier hebben we een kleine en gezellige studio opgezet, waar we ons verbergen voor de zomerse hitte van de stad en de meeste van onze video’s opnemen.

      Sascha, Alex, Denis, Eike & Clemens

      Op de blog staat nieuws, entertainment en advies centraal. We reizen naar tech-beurzen en gaan voor jou op zoek naar de meest interessante nieuwe producten. Daarbij zijn we net zo geïnteresseerd in een laptop met een transparant scherm als in de nieuwste hardware. De NBB blog houdt je dus op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen!

      En we houden van nieuwsgierig en grappig nieuws. Zoals: kan het Doom aan? We vinden het geweldig als Doom draait op een robotgrasmaaier of een Legoblokje. Ook vinden we het tof als hobbyisten GTA draaiende krijgen op een router. Of wanneer AI en een Raspberyy PI gebruikt worden om de luide muziek van de buren te onderbreken. Je kunt dus veel leuke en grappige dingen doen met technologie.

      Natuurlijk geven we ook advies. We zullen hier geleidelijk aan koopgidsen publiceren over verschillende onderwerpen. Laptops, gaming pc’s, monitoren, complete setups voor het thuiskantoor en nog veel meer komt voorbij. Alle koopgidsen worden samengesteld door ons redactieteam. Natuurlijk hebben we ook het steeds belangrijker wordende onderwerp AI op onze radar en zullen we je voorzien van informatie en user cases. We testen daarnaast een breed scala aan technologie en laten je duidelijk de sterke en zwakke punten van deze producten zien.

      Heb je nog een onderwerp waarvan je vindt dat we het moeten bekijken? Stuur ons dan een bericht via sociale media of laat het hieronder in het commentaargedeelte weten.